|
| Ahojte všem!!! | |
| | Autor | Zpráva |
---|
Andyna Admin
Poèet pøíspìvkù : 281 Join date : 31. 10. 09 Age : 43 Location : Nejdek
| Předmět: Ahojte všem!!! 15/11/2009, 18:52 | |
| Ahojte lidi... jsem moc ráda,že jste se ke mě přidali a klidně sem dávejte příspěvky i svoje,jako u Jitušky...Když budete mít problém,je v každé kategorii fórum HELP,tam vkládejte dotazy...problémy apod.I když jsem tady,chodím občas i k Jitušce a pořád budu,budu tam dávat hry a pomáhat,ale je jasné,že víc ke mě,chtěla bych to tady rozjet.Jetě jednou díky a doufám,že se vám tu bude líbit | |
| | | anastaziedia Začátečník
Poèet pøíspìvkù : 7 Join date : 01. 03. 10 Age : 53 Location : Kuwait
| Předmět: Re: Ahojte všem!!! 1/3/2010, 14:08 | |
| - Andyna napsal:
- Ahojte lidi... jsem moc ráda,že jste se ke mě přidali a klidně sem dávejte příspěvky i svoje,jako u Jitušky...Když budete mít problém,je v každé kategorii fórum HELP,tam vkládejte dotazy...problémy apod.I když jsem tady,chodím občas i k Jitušce a pořád budu,budu tam dávat hry a pomáhat,ale je jasné,že víc ke mě,chtěla bych to tady rozjet.Jetě jednou díky a doufám,že se vám tu bude líbit
Ahojky, tak konečně byl čas se přihlásit na Tvoje stránky Děkuji za Tvou obětavost a zápal s kterým "dáváš" druhým. Sama mám šest dětí (nejmladší 1,5 roku) a vím, jak je těžké najít chvilku pro sebe, natož pro druhé. Teprve u Tebe začínám, ale už máme staženy tři hry a jsou super.Holky je milují a já též. U nás jsou na prvním místě koňské hry a máme i nějaké originály, ale bohužel nejsem tak zběhlá, abych se s Vámi o ně podělila. Snad by pomohl nějaký návod?Pokud mi to místní internet dovolí, ráda bych se tady ukazovala častěji.ještě jednou díky Přeji mnoho lásky ve všem | |
| | | Andyna Admin
| Předmět: Re: Ahojte všem!!! 2/3/2010, 23:49 | |
| Ahojky, tak konečně byl čas se přihlásit na Tvoje stránky Děkuji za Tvou obětavost a zápal s kterým "dáváš" druhým. Sama mám šest dětí (nejmladší 1,5 roku) a vím, jak je těžké najít chvilku pro sebe, natož pro druhé. Teprve u Tebe začínám, ale už máme staženy tři hry a jsou super.Holky je milují a já též. U nás jsou na prvním místě koňské hry a máme i nějaké originály, ale bohužel nejsem tak zběhlá, abych se s Vámi o ně podělila. Snad by pomohl nějaký návod?Pokud mi to místní internet dovolí, ráda bych se tady ukazovala častěji.ještě jednou díky Přeji mnoho lásky ve všem [/quote] Jéé,ahojky jsem strašně ráda,že sem vůbec někdo napsal děkuju moc!!! Ten návod na dávání tvých her sem je trochu složitější,ale spíš záleží na tom,jak rychlý máš připojení k internetu,pak bych mohla kdyžtak poradit! JINAK TĚ TADY MOOOC VÍTÁM | |
| | | anastaziedia Začátečník
Poèet pøíspìvkù : 7 Join date : 01. 03. 10 Age : 53 Location : Kuwait
| Předmět: Re: Ahojte všem!!! 4/3/2010, 07:11 | |
| - Andyna napsal:
- Ahojky, tak konečně byl čas se přihlásit na Tvoje stránky Děkuji za Tvou obětavost a zápal s kterým "dáváš" druhým. Sama mám šest dětí (nejmladší 1,5 roku) a vím, jak je těžké najít chvilku pro sebe, natož pro druhé. Teprve u Tebe začínám, ale už máme staženy tři hry a jsou super.Holky je milují a já též. U nás jsou na prvním místě koňské hry a máme i nějaké originály, ale bohužel nejsem tak zběhlá, abych se s Vámi o ně podělila. Snad by pomohl nějaký návod?Pokud mi to místní internet dovolí, ráda bych se tady ukazovala častěji.ještě jednou díky Přeji mnoho lásky ve všem
Jéé,ahojky jsem strašně ráda,že sem vůbec někdo napsal děkuju moc!!! Ten návod na dávání tvých her sem je trochu složitější,ale spíš záleží na tom,jak rychlý máš připojení k internetu,pak bych mohla kdyžtak poradit! JINAK TĚ TADY MOOOC VÍTÁM [/quote] Čauky z teplých krajů, to by bylo neodpovědět na tak pěkné uvítání .S rychlostí je to tu hrůza,je to od 150 do 1, záleží, jak to člověk chytí.Ale v sobotu letím na chvilku domu, tak to snad bude lepší.Třeba najdu nějakého "odborníka", který mi pomůže, abych Tě nemusela zaměstnávat.Teď mám problém stáhnout Divx Web Player, ale to patří asi do jiné kategorie Všem přeji krásný den, jdu se podívat,co vše je na tomto skvělém blogu.Pa pa | |
| | | Andyna Admin
| Předmět: Re: Ahojte všem!!! 4/3/2010, 11:10 | |
| Sem to nepatří,ale u každé kategorie je HELP,tak tam můžeš se ptát na cokoli a já ráda odpovím | |
| | | Sponsored content
| Předmět: Re: Ahojte všem!!! | |
| |
| | | | Ahojte všem!!! | |
|
| Povolení tohoto fóra: | Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
| |
| |
| |