| Medvídek pú prosím pomoc | |
|
|
Autor | Zpráva |
---|
floris Začátečník
Poèet pøíspìvkù : 23 Join date : 15. 11. 09
| Předmět: Medvídek pú prosím pomoc 18/11/2009, 18:28 | |
| Rozbalila jsem soubor naistalovala hru ale píše my to vložte cd někde jsem asi něco zapomněla poradíte my díky Lucka | |
|
| |
Andyna Admin
Poèet pøíspìvkù : 281 Join date : 31. 10. 09 Age : 43 Location : Nejdek
| Předmět: Re: Medvídek pú prosím pomoc 19/11/2009, 19:24 | |
| - floris napsal:
- Rozbalila jsem soubor naistalovala hru ale píše my to vložte cd někde jsem asi něco zapomněla poradíte my díky Lucka
Já tady Lucí ale medvídka pú myslím nemám... :shock: | |
|
| |
floris Začátečník
| |
| |
Andyna Admin
| Předmět: Re: Medvídek pú prosím pomoc 20/11/2009, 10:39 | |
| | |
|
| |
floris Začátečník
| Předmět: Re: Medvídek pú prosím pomoc 20/11/2009, 11:51 | |
| | |
|
| |
Andyna Admin
| Předmět: Re: Medvídek pú prosím pomoc 20/11/2009, 12:51 | |
| Takže Lucinko...ted ti napíšu a ukážu postup,ju? Když připojíš přes daemona to iso tý hry,objeví se ti tohle : NEŽ SPUSTÍŠ TEN AUTORAN.EXE,OTEVŘI TU SLOŽKU DOLE...OTEVŘÍT SLOŽKU A ZOBRAZIT SOUBORY-TAM JE AUTOPLAY S FIALOVOU IKONOU,TAK TU PRAVÝM TLAČÍTKEM MYŠI KLIKNI A DEJ ZKOPÍROVAT.ZAVŘI TO A V DAEMONU KLIKNI NA ODPOJIT OBRAZ.PAK HNED NA TO ZASE PŘIPOJ TEN OBRAZ A DEJ AUTOREN.EXE,PROSTĚ INSTALAČKU.TA HRA SE TI NAINSTALUJE A AŽ SE NAINSTALUJE,JDI DO C:PROGRAM FILES-DISNEY INTERACTIVE-A TAM NĚKAM DO NĚJAKÉHO PRÁZDNÉHO MÍSTA KLIKNI PRAVÝM TLAČÍTKEM MYŠI ZASE A DEJ VLOŽIT!!! AŽ TO TAM VLOŽÍŠ,TAK TAM JAK JSI,KAM JSI TO VLOŽILA,SPUST TU HRU A JE TO PAK NAPIŠ JESTLI SE TI TO POVEDLO NEBO NE,JU? | |
|
| |
floris Začátečník
| Předmět: Re: Medvídek pú prosím pomoc 22/11/2009, 00:59 | |
| - Admin-Anička napsal:
- Takže Lucinko...ted ti napíšu a ukážu postup,ju?
Když připojíš přes daemona to iso tý hry,objeví se ti tohle :
NEŽ SPUSTÍŠ TEN AUTORAN.EXE,OTEVŘI TU SLOŽKU DOLE...OTEVŘÍT SLOŽKU A ZOBRAZIT SOUBORY-TAM JE AUTOPLAY S FIALOVOU IKONOU,TAK TU PRAVÝM TLAČÍTKEM MYŠI KLIKNI A DEJ ZKOPÍROVAT.ZAVŘI TO A V DAEMONU KLIKNI NA ODPOJIT OBRAZ.PAK HNED NA TO ZASE PŘIPOJ TEN OBRAZ A DEJ AUTOREN.EXE,PROSTĚ INSTALAČKU.TA HRA SE TI NAINSTALUJE A AŽ SE NAINSTALUJE,JDI DO C:PROGRAM FILES-DISNEY INTERACTIVE-A TAM NĚKAM DO NĚJAKÉHO PRÁZDNÉHO MÍSTA KLIKNI PRAVÝM TLAČÍTKEM MYŠI ZASE A DEJ VLOŽIT!!! AŽ TO TAM VLOŽÍŠ,TAK TAM JAK JSI,KAM JSI TO VLOŽILA,SPUST TU HRU A JE TO PAK NAPIŠ JESTLI SE TI TO POVEDLO NEBO NE,JU? Tak jsem to udělala jak jsi řekla ale ten autoren vůbec neotevře přes toho demona tak nevim | |
|
| |
Andyna Admin
| Předmět: Re: Medvídek pú prosím pomoc 22/11/2009, 11:11 | |
| - floris napsal:
- Admin-Anička napsal:
- Takže Lucinko...ted ti napíšu a ukážu postup,ju?
Když připojíš přes daemona to iso tý hry,objeví se ti tohle :
NEŽ SPUSTÍŠ TEN AUTORAN.EXE,OTEVŘI TU SLOŽKU DOLE...OTEVŘÍT SLOŽKU A ZOBRAZIT SOUBORY-TAM JE AUTOPLAY S FIALOVOU IKONOU,TAK TU PRAVÝM TLAČÍTKEM MYŠI KLIKNI A DEJ ZKOPÍROVAT.ZAVŘI TO A V DAEMONU KLIKNI NA ODPOJIT OBRAZ.PAK HNED NA TO ZASE PŘIPOJ TEN OBRAZ A DEJ AUTOREN.EXE,PROSTĚ INSTALAČKU.TA HRA SE TI NAINSTALUJE A AŽ SE NAINSTALUJE,JDI DO C:PROGRAM FILES-DISNEY INTERACTIVE-A TAM NĚKAM DO NĚJAKÉHO PRÁZDNÉHO MÍSTA KLIKNI PRAVÝM TLAČÍTKEM MYŠI ZASE A DEJ VLOŽIT!!! AŽ TO TAM VLOŽÍŠ,TAK TAM JAK JSI,KAM JSI TO VLOŽILA,SPUST TU HRU A JE TO PAK NAPIŠ JESTLI SE TI TO POVEDLO NEBO NE,JU? Tak jsem to udělala jak jsi řekla ale ten autoren vůbec neotevře přes toho demona tak nevim Ten den co jsi napsala,jsem tu hru stáhla a normálně nainstovala...Tak musí být problém někde u tebe v pc.Zkus vyhledat aktualizace ve windows update a pak to zkus znova. | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Medvídek pú prosím pomoc | |
| |
|
| |
| Medvídek pú prosím pomoc | |
|